Jussukka

Lupasin tuosta Jussukasta kertoo lisää. Jussukoiden tarina sai alkunsa residenssistä, jossa asuttiin muutaman ihmisen yhteiseloa. Residenssissä kävi paljon ystäviä ja koska aina on kiva kehittää itse jotain tekemistä ja kerätä porukka kasaan, päätettiin pitää neulonta -viikonloppu. Sinä vkonloppuna kämpän huoneet täytti ilonen nauru ja ihmisiä riitti. Opittiin myös toisiltamme uusia tekniikoita. Aivan mahtava viikonloppu.
No mutta, eräs ystävistä oli tuonut meille Novita -lehden(kevät 2012) ja bongasin sieltä ohjeen, jossa oli äärettömän suloinen virkattu pupu. Koska en ole mikään hc-virkkaaja, eikä neulomispuikot pysy mun käsissä niin, että niistä tulis komeeta jälkee, päätin kokeilla tän pienen pupun virkkausta.

Pikku Jussukka


Virkkausmallin suunnittelija on E. Hiltunen ja hänen ohjeessaan oli käytetty tietynlaista lankaa sekä virkkuukoukkua ja myös askarteluhuopaa jalkapohjiin, vatsaan ja korviin sekä silmiksi napit.


Mun soveltamana se meni näin: lankaa ja langan mukaan sopiva virkkuukoukku sekä täytteeksi vanua.
Tein silmät myös langasta, toiselle Jussukalle tuli raksi-silmät ja toiselle sitten ihan pallot. Lisäksi toiselle virkkasin vielä työkalun, joka esiintyy myös Jussukan rintanapissa.

Jussukka

Kommentit

Suosittuja