Mitä missä milloin?

Löysin eräältä kirpparilta hylättyjen vanhojen kirjojen hyllyn, josta sai ottaa ilmaiseksi. Seassa oli muutama samannäköinen kirja, joiden kannessa oli kivan pirteet värit ja teksti isoilla kirjaimilla: MITÄ MISSÄ MILLOIN (Kansalaisen vuosikirja 1970).
Pyörittelin kirjaa käsissäni ja pyörittelin ja pyörittelin. Vein sen kotiin ja yhtenä päivänä irrotin sen sisältä kaikki sivut. Kävin töissä ja katselin kalenteriani. Solidaarisuuskalenteri on palvellut minua jo monta vuotta ja en osais enää käyttääkään muuta kalenteria. Kalenterin sivuilla on vinkkejä kalenterin tuunaukseen ja siitä sainkin ajatuksen:

Kalenterini tulee saamaan uudet (toiset) kannet!

Kannet ja kalenteri omina yksiköinään



Tuunattu solidaarisuuskalenterini
Kansien sisäpuolelle voi kiinnittää myös   sopivan kokoseksi leikatun muovitaskun, johon on kätevää sujauttaa esim. post it -lappuja.
Kuumaliima esille ja eikun liimailemaan. Töissä ihmettelivät luenko minä kirjaa kesken kokouksen...

VINKKI
Yleensä kalenterit pursuilee jos jonkinmoista lippua ja lappua, mutta tämä kokonaisuus pysyy kiinni kuminauhalla tai käyttämättömäksi jääneellä ponnarilla jonka kiertää helposti aina kalenterin ympärille, kun sitä kuljettelee. Ympärille kierrettyyn lenkkiin saa myös kuulakärkikynän helposti kiinni.

Kommentit

Suosittuja